Wij leren u graag kennen!
Uw formulier is correct verstuurd!

De drie Kettler productgroepen bieden alles wat u voor uw training nodig heeft. Alle Kettler fitness accessoires onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en het ergonomisch design gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken op sportgebied. De trainingshandleiding die bij elk product bijgevoegd is, bevat ideale trainingsinstructies voor thuis of onderweg.

Balance

Balans training ontziet de spieren en de gewrichten, omdat u zonder gewichten traint. U dient de balans oefeningen bewust langzaam en harmonieus uit te voeren. De oefeningen zijn bedoeld om de spieren te versterken, uw houding te stabiliseren en uw lenigheid te verbeteren zonder uw lichaam onnodig te belasten. Balans oefeningen zijn voor iedereen geschikt, van professionele atleten tot dansers tot personen met rugklachten; zij vormen een gebalanceerde training van het hele lichaam met een rehabiliterende functie.

Workout

Het woord "fitness" stamt van het werkwoord "to fit" wat aanpassen aan de situatie betekent. Voor fitness training zijn geen specifieke vaardigheden nodig, het  refereert naar het ontwikkelen van bepaalde kwaliteiten zoals kracht en uithoudingsvermogen - bovendien worden mobiliteit en co√∂rdinatie ook regelmatig getraind. De Kettler Workout serie is geschikt voor personen die hun conditie willen ontwikkelen, trainen, behouden of verbeteren, zodat ze beter in staat zijn de dagelijkse stress en taken het hoofd te bieden.

Power

Training met gewichten is niet alleen bedoeld om de spieren te ontwikkelen maar ook om kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Om het maximale uit de training te halen, dient trainen met gewichten doelgericht te gebeuren. Vanuit medisch oogpunt kan training met gewichten ook gebruikt worden om de ruggengraat of andere gewrichten te stabiliseren. Een belangrijke factor voor een effectieve training met gewichten is het gebruik van gewichten die eenvoudig te hanteren zijn met maximale veiligheid. De Power serie van Kettler bevat alle soorten gewichten, waardoor u verantwoord kunt trainen. Ze zijn tevens geschikt voor personen die de belasting op hun gewichten willen beschermen of ontzien d.m.v. een verstevigd spierkorset.