Wij leren u graag kennen!
Uw formulier is correct verstuurd!

Ontwerp met licht, kleur en ironie...

Sinds de oprichting in 2002 heeft SLIDE voldaan aan de functionele en esthetische behoeften in en rondom het huis. Met een gamma innovatieve en praktische producten met een zuiver ironisch ontwerp, licht en altijd adembenemend. Niet zomaar meubilair maar producten die stralen, een kenmerk voor alle SLIDE producten.

De voortdurend bijgewerkte SLIDE catalogus omvat stoelen, tafels, lampen, vazen, boekenkasten en andere producten die op een onderscheidende manier precies de juiste inbreng van licht combineren met een keuze aan levendige kleuren om een unieke suggestieve sfeer te creëren.

Objecten geboren uit een samenwerking met Italiaanse en Internationale ontwerpers zoals Karim Rashid, Marcel Wanders, Paola Navone, Marc Sadler, Alessandro Mendini, Stefano Giovannoni, en jonge talenten, zoals Marco Acerbis, Lab81, Giorgio Biscaro en vele anderen die nieuwe hoogwaardige producten willen creëren.
Ondersteund door de stempel "Made in Italy" als waarborg van de kwaliteit en excellentie, zijn SLIDE producten ontworpen om ​​moderne leefomgevingen in te richten door een bijzondere en unieke sfeer te creëren, zijnde prive of openbaar, binnen of buiten.