Wij leren u graag kennen!
Uw formulier is correct verstuurd!

The best part of the day, my outdoor moments

Manutti is een ontwerper en fabrikant van elegant en exclusief buitenmeubilair met een design ‘Made in Belgium’. Het merk is niet alleen gespecialiseerd in meubels, tafels en accessoires, maar is eveneens een trendsetter op het vlak van modulaire sofaconcepten en gestoffeerde stoelen met fijn gestikte naden.

Het Manutti-gamma is groot en divers: stoelen, fauteuils, loungers, modulaire sofa’s, vaste en verlengbare tafels met verschillende afwerkingen, parasols, maar ook accessoires zoals vazen, bloemen- en plantenbakken, lampen en buitentapijten. De gebruikte materialen zijn eveneens talrijk: geanodiseerd of thermogelakt aluminium, roestvrij staal, teak, smeedijzer en synthetische vezels voor de structuren; graniet, natuursteen, keramiek, marmer, gezuurd glas, Trespa®, Silestone® voor de tafelbladen en bijzettafels; de 100% recycleerbare stoffen Batyline® en Lotus voor bepaalde zitmeubelen en bekledingen in stof en kunstleer behandeld voor buitengebruik, voor andere zittingen. De modellen die worden gepresenteerd in de collecties gaan van een traditionele stijl tot eigentijds.

Manutti stelt niet enkel producten voor de residentiële markt voor, maar levert ook maatwerk. De sterke punten van Manutti liggen in zijn expertise en flexibiliteit, naast de diversiteit en uitgebreidheid van zijn collectie. Het bedrijf is op die manier in staat om aan zijn klanten aangepaste oplossingen aan te bieden voor traditionele tuinen, maar ook voor moderne buitenruimtes.