Wij leren u graag kennen!
Uw formulier is correct verstuurd!

Live lived.

Die luie zonovergoten dagen en zwoele avonden waarbij je zorgen gewoon wegdrijven. Stoppen, verbinding maken met de echte wereld en met elkaar. Tijd is gewoon te belangrijk om te verspillen. Dus maak van elk moment een herinnering.

Gloster meubelen worden gekozen door de meest veeleisende klanten, klanten die aandringen op het beste... Bij Gloster vinden ze dan ook dat ze de beste moeten zijn in alles wat ze doen en daar sluiten wij, bij Berko, ons graag bij aan.

Gloster is meer dan 50 jaar geleden gestart met het vervaardigen van meubelen in teak maar maakt vandaag vakkundig gebruik van verschillende materialen zoals roestvrij staal, gepoedercoat aluminium, geweven vinyl  en textilene. 3 thema‚Äôs met telkens verschillende collecties vormen het Gloster gamma:

Pure

Pure is meer dan stijl, het is een statement. Het innoveert, daagt uit en blijft trouw aan de visie van de ontwerper. Toch gaat vorm niet boven functie. Uitzonderlijke materialen en een toewijding aan comfort zorgen ervoor dat elk ontwerp zo goed voelt als het eruit ziet.

Classic

Weinig ontwerpen verdienen ooit het recht om te worden beschouwd als een klassieker. Een klassieker moet universeel worden bewonderd en gemaakt zijn van degelijke materialen die zich bewijzen in de tijd. Het moet er tijdloos uitzien en gemakkelijk voelen, vervaardigd uit de natuur om u net dichter bij de natuur te voelen.

Vibe

Warme avonden, coole muziek en nachten die eeuwig doorgaan. Vibe doet eigentijds, maar altijd in zijn eigen stijl om alles fris, nieuw en onverwacht te houden. Verlies de muren om je heen en leef je leven zonder grenzen. Voel de buitenkant, binnenin.